Ik houd van boeken en in vrijwel elk boek staat iets over geld, financiƫn of de economie. Daar blog ik hier over. Daarnaast af en toe een blogje over een intrigerend geldwoord, -uitdrukking of -citaat.

30 augustus 2020

Drie goede vrienden

Fragment uit: As you like it (1599) van William Shakespeare


... he that wants money, means, and content is without three good friends.

Wijsheid van de herder Corin in het derde bedrijf van de komedie: Hij die gebrek heeft aan geld, middelen en tevredenheid mist drie goede vrienden.

1 opmerking:

 1. BESTE LENINGEN VAN LENDINGTREE INC.

  Dit is goed nieuws van LendingTree inc, we bieden alle soorten leningen om aan uw gewenste wensen te voldoen. Of het nu gaat om een ​​lening om een ​​nieuw bedrijf te starten, een auto te kopen, een huis te kopen, nieuwe machines te kopen of uw schulden af ​​te lossen. Ik ben blij dat LendingTree, de meest vertrouwde online leningmaatschappij, hier is om te helpen. Neem contact met ons op via e-mail op (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Grote of onverwachte uitgaven kunnen bij iedereen mislopen. Een persoonlijke lening krijgen voor onverwachte financiƫle problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in Griekenland, Polen en Nederland? Het antwoord is de kredietverstrekker LendingTree, via (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Wanneer onverwachte regenval tijdens uw parade kost, laat LendingTree inc u helpen om dekking te vinden. Een persoonlijke lening kan de oplossing zijn om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de dagelijkse kosten van levensonderhoud beginnen op te lopen. Maar als u enkele minpunten op uw krediet heeft staan, kan het moeilijk zijn om het leningproduct te vinden dat u nodig heeft.

  Een lening krijgen via LendingTree inc is extreem snel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, een autolening of een snelle lening, ons doel is om de beste online lening op de markt te zijn. De reden waarom u een lening afsluit, is geheel aan u. We vragen je niet om ons je leven te vertellen, maar we willen je helpen te bereiken wat je wilt.


  Neem vandaag nog contact met ons op via.

  E-mailadres: (lendingtreegroupinc@gmail.com)

  E-mailadres: (lending-tree@outlook.com)

  Website: www.lendingtree.com

  WhatsApp: +1 (213) 419 2419

  Ga voor meer informatie naar (https://en.m.wikipedia.org/wiki/LendingTree)

  BeantwoordenVerwijderen